Loading...
Menu

DSA MUN Διακρίσεις ...διεθνούς επιπέδου

 

DSA MUN  Διακρίσεις ...διεθνούς επιπέδου

Τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές διακρίσεις κέρδισαν οι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια στη μαθητική διασχολική διοργάνωση του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Deutsche Schule Athen Model United Nations) που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως 20 Οκτωβρίου.

Στο DSA MUN συμμετείχαν 22 μαθητές του λυκείου συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους, Πολυξένη Ντολοπούλου, Ιωάννα Λύμπου και τον καθηγητή τους, Θωμά Μόραλη. Οι μαθητές του Ανατόλια εκπροσώπησαν τις χώρες της Κίνας και του Καναδά και προετοιμάστηκαν υπό τις οδηγίες του John Gateley.

Στην αποστολή πήραν μέρος οι: Κ. Αϊνατζόγλου, Ε. Ασπροδίνη, Μ. Γεμιντζή, Σ. Γεωργοπούλου, Ρ. Γιαννασίδου, Μ. Δημητριάδου, Κ. Διόλατζη, Μ. Ισχνοπούλου, Μ. Καπάζογλου, Φ. Κοκκίνης, Γ. Κρυστάλλης, Μ. Λαλιώτη, Μ. Μόσχου, Π. Νίκας, Γ. Πετκάκης, Δ. Πλεξίδας, Γ. Σταύρου, Α. Στογιάννου, Κ. Τζάνα, Σ. Τσατσαλή, Μ. Χατζής, Κ. Χριστοδουλίδου.

Ο Φώτης Κοκκίνης τιμήθηκε με τον τίτλο του καλύτερου και πιο δραστήριου Δικαστή του Διεθνούς Δικαστηρίου. Ο Τζώρτζης Σταύρου, κατά τη διάρκεια της Ειδικής Διάσκεψης για τους Κινδύνους της Υγείας, κέρδισε τον τίτλο του μαθητή που έχει τις «περισσότερες πιθανότητες να εργαστεί στον πραγματικό ΟΗΕ». Τον ίδιο έπαινο απέσπασε η Μάγδα Δημητριάδου για τη συμμετοχή της στο Action Paper 2 group.  Η Μαρία Ισχνοπούλου τιμήθηκε ως η καλύτερη εκπρόσωπος στο Action Paper 1 group, ενώ η εργασία της για τη σχολική βία θεωρήθηκε η καλύτερη από τις υπόλοιπες. Κατά τη διάρκεια του ολιγοήμερου ταξιδιού στην Αθήνα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Εθνική Πινακοθήκη, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Θησείο, ενώ παρακολούθησαν την παράσταση «Γκόλφω Forever» στο Θέατρο Βεάκη.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead